Sok z pasternaku, gruszek i brzoskwiń

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pasternak

    200 gram
  • gruszka

    350 gram
  • brzoskwinia

    200 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pasternak obierz, z gruszek usuń gniazda nasienne, a z brzoskwiń pestkę.

Wszystkie składniki pokrój na kawałki. Włóż je do sokowirówki, a gotowy sok przelej do dwóch szklaneczek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Anna152 04.11.2012 10:06
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat