Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sok warzywny z burakiem i natką pietruszki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 2 sztuki
buraki czerwone 1 sztuka
marchewka 1 sztuka
sok z cytryny 1 łyżka
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sok warzywny z burakiem i natką pietruszki

Jabłka obieramy i kroimy na mniejsze kawałki. Obieramy buraka i marchewkę. Ze wszystkich składników wycisnąć sok w sokowirówce. Dodać sok z cytryny i posypać posiekaną natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 09.06.2015 08:10
samo zdrowie
Iwusia 10.05.2015 22:53
idealny soczek
dża 10.05.2015 20:33
Samo zdrowie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak