Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SOK TRUSKAWKOWO-JAGODOWO-JABŁKOWO-BANANOWY

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

TRUSKAWKI MROŻONE 1 garść
banan 1 sztuka
miód 1 łyżka
woda gazowana do smaku
jagody 1 mrożone
jabłko 1 czerwone

Przepis i sposób przygotowania na: SOK TRUSKAWKOWO-JAGODOWO-JABŁKOWO-BANANOWY

Kroki postępowania

1
Zamrożone truskawki i jagody wrzucamy do miksera, dolewamy trochę wody mineralnej na rozruch, miksujemy.
Krok 1 - SOK TRUSKAWKOWO-JAGODOWO-JABŁKOWO-BANANOWY foto
2
W czasie miksowania obieramy banana i jabłko, kroimy w kawałki, przekładamy do miksera, dodajemy łyżeczkę miodu, ponownie miksujemy.
Krok 2 - SOK TRUSKAWKOWO-JAGODOWO-JABŁKOWO-BANANOWY foto
3
Wszystko dopełniamy wodą mineralną gazowaną (ilość zależy od waszego upodobania) i gotowe!
Pyszny orzeźwiający i zimy sok z owoców, polecam! :)
Krok 3 - SOK TRUSKAWKOWO-JAGODOWO-JABŁKOWO-BANANOWY foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 22.10.2012 20:26
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak