Sok jednodniowy marchwiowo-jabłkowy z grejpfrutem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    1,2 kg
  • grejpfrut

    1 szt
  • marchew

    800 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka i marchew dokładnie myjemy w gorącej wodzie, marchewkę szorujemy szczoteczką. Jabłka przekrajmy na pół. Grejpfruta myjemy we wrzątku i obieramy z grubej skórki, przekrajmy na pół. Do sokowirówki wkładamy jabłka, następnie marchew i grejpfrut - wyciskamy sok, przelewamy czysty sok do dzbanka, mieszamy i podajemy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat