Sok buraczany

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czerwonych buraków

    0,5 kg
  • jabłka

    2-3
  • sól

  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Buraki i jabłka dokładnie umyć, obrać ze skórek, pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do sokowirówki. Otrzymany sok przyprawić solą i cukrem do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara/zuza22_85 10.10.2011 21:39
fajny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat