Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sok arbuzowo-melonowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

arbuz 1 kg
melon żółty 1
mięta 1 gałązka
cytryna 1/4

Przepis i sposób przygotowania na: Sok arbuzowo-melonowy

Schłodzone przez kilka godzin w lodówce arbuza, melona i cytrynę obrać ze skórki i pokroić w grubą kostkę. Wrzucić do sokowirówki kawałki owoców przełożone liśćmi mięty. Sok podawać z kostkami lodu przybrany liśćmi mięty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 08.09.2014 18:53
rewelacyjny sok
noninka77 08.09.2014 18:33
Pyszny sok :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak