Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

soczysty filet z szpinakiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 szt
szpinak mrożony 1/2 op
ząbki czosnku 2 szt
ser żółty 4 plasterki
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: soczysty filet z szpinakiem

Filet myjemy i przekrawamy na pół, lekko rozbijamy. Oprószamy z obu stron solą i pieprzem. Szpinak podsmażamy dodajemy przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku, doprawiamy do smaku sola i pieprzem. Szpinak wykładamy na filet na top plasterku sera i składamy na pół. Mięsko smażymy na niewielkiej ilości oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 25.03.2016 14:18
to coś dla mnie,pycha
Jagódka77 04.03.2016 14:03
nie przepadam za szpinakiem,ale w takiej wersji na pewno świetnie smakuje
JOANNA16 03.03.2015 15:24
pyszne mięsko))
Róża1 01.03.2015 23:58
moje smaki :-) , przepyszne mięsko !!!!
Kuchenka 08.02.2015 21:27
bardzo apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak