Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śniadaniowa pasta z kaszy i tuńczyka w oleju

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 1/2 opakowanie
korniszony 5 szt
cebula biała 1 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
Pieprz biały mielony Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Śniadaniowa pasta z kaszy i tuńczyka w oleju

Kaszę gryczana łamana gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu odstawiamy aby wystygła. Cebule obieramy i siekamy bardzo drobno. Puszkę z tuńczykiem otwieramy i dodajemy do zimnej kaszy . Dobrze mieszamy. Dodajemy cebulkę. Korniszony kroimy drobniutko i dodajemy do pasty. Wszystko dobrze mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 03.03.2014 10:38
nawet fajna
Megg 03.03.2014 10:18
bardzo fajna pasta do pieczywa
Joannasz3190 03.03.2014 09:56
Ciekawe połączenie :)
Edith85 03.03.2014 09:27
super przepis, akurat mam wszystkie składniki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak