Składniki
kostka
kg
g
gramów
dużej łyż.
gniazda
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
mleko migdałowe
63 ml (ok. 1/3 szklanki) -
banan
165 g (ok. 1 i 1/2 szt.) -
masło orzechowe
11 g (1 łyżeczka) -
kakao
2 g (1 łyżeczka) -
maliny świeże
110 g (1 szklanka) -
gorzka czekolada
10 g -
płatki owsiane górskie
20 g (2 łyżki)
Przepis i sposób przygotowania Śniadanie: Czekoladowy śniadaniowy mus
1. Do kielicha blendera wrzuć banana, masło orzechowe, kakao i mleko, a następnie zblenduj na gładki krem.
2. Gotowe danie przełóż do miseczki, posyp płatkami, tartą czekoladą i owocami.
Materiały przygotowane we współpracy z dietetykami z aplikacji Peater.
* Pamiętaj o myciu owoców, również tych, które obierasz ze skórki.![]()
Komentarze (0)