Smażpne oscypki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oscypek

    1 sztuka
  • masło

    3 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oscypka pokroić na plastry i smażyć je na mocno rozgrzanej patelni na maśle. Po usmażeniu układać na rozgrzanym półmisku i udekorować konfiturą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IKrakowianka 10.09.2012 17:23
Pyszne
kielcok1 12.12.2011 16:23
oscypków nie jadam
rakow2 05.05.2011 19:06
oryginalna nazwa
pioge7 07.03.2011 18:25
super
gosia47-47 26.02.2011 21:09
super
marta639 17.09.2010 18:31
Super.
IlonaAlbertos 11.09.2010 22:57
Proszę i poprawienie błędu w nazwie- smażone.
Iwusia 10.09.2010 10:11
Musi smakować wspaniale :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat