Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażony śledź z borówką podawany na roszponce

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

płaty śledziowe 4szt
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 2 łyżeczki
konfitura z borówki 2 łyżki
olej do smażenia
cytryna 1 szt
roszponka

Przepis i sposób przygotowania na: smażony śledź z borówką podawany na roszponce

Filety śledziowe oprószyć przyprawą i odstawić na pół godziny.
Rozgrzać olej na patelni .
Filety kładź na tłuszczu i smaż na zloty kolor.
filety przełóż na papierowy ręcznik
podawaj na roszponce z konfiturą borówkową ,polej sokiem z cytryny .
SMACZNEGO !!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 25.12.2014 17:03
brzmi apetycznie
IwonaDD 25.12.2014 13:12
pyszny to za mało!!!!
Janina 25.12.2014 11:50
Smaczny śledzik;)
Agata3 25.12.2014 11:43
wygląda smakowicie :)
mysza75 25.12.2014 11:12
pyszny śledzik
olkaaa 25.12.2014 10:21
ciekawa propozycja
Renata9 24.12.2014 22:16
pyszny śledzik
jasiek 24.12.2014 21:44
dobra taka rybka
Katarzyna59 24.12.2014 21:18
smaczny śledzik
gosia1988 24.12.2014 20:36
pyszny śledzik
Zdzisław 24.12.2014 20:00
samczy śledż
pestka 24.12.2014 18:35
bardzo smaczna rybka
norweska20 24.12.2014 15:39
apetyczna rybka
Mama niejadka 24.12.2014 15:14
Ciekawy pomysł, a te płaty to marynowane czy małosolne?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak