Przepis i sposób przygotowania na: Smażony "ryż" z kalafiora z mięsem z indyka
Kroki postępowania
Na patelni rozgrzewamy olej, wkładamy wszystkie warzywa i smażymy na średnim ogniu ok. 7 minut
Smażymy jeszcze 3 minuty.
Smacznego!
kalafior | 1 szt (mały) |
marchewka | 1 szt |
cebula | 1/2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 2-3 łyżki |
olej do smażenia | |
mięso mielone indycze | 250 gram |
kurkuma | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 lyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: