Składniki:
grzyby mun | 15 g |
bambus pędy | 90 g |
makaron ryżowy wstążki | 200 g |
olej sezamowy | 2 łyżki |
sos sojowy | 3-4 łyżki |
pierś z kurczaka | 2 szt |
imbir | wielkości kciuka |
ząbek czosnku | 2 szt |
natka pietruszki | do posypania |
grzyby mun | 15 g |
bambus pędy | 90 g |
makaron ryżowy wstążki | 200 g |
olej sezamowy | 2 łyżki |
sos sojowy | 3-4 łyżki |
pierś z kurczaka | 2 szt |
imbir | wielkości kciuka |
ząbek czosnku | 2 szt |
natka pietruszki | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: