smażone żołądki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żołądki drobiowe

    40 dag
  • olej do smażenia

  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • woda

    1 litr
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żołądki drobiowe zgotować w osolonej wodzie do miękkości. Smażyć na patelni na oleju, obsypać je kucharkiem do smaku. Smażyć na złoty kolor. Posypać pieprzem do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
miki47 02.12.2012 10:06
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat