Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażone paluszki krabowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

paluszki krabowe 1 opakowanie
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyżek
olej do smażenia 1 szt
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Smażone paluszki krabowe

Kroki postępowania

1
Paluszki obrać z folijki.
Krok 1 - Smażone paluszki krabowe foto
2
Jajko roztrzepać na talerzu i zanurzać w nim paluszka
Krok 2 - Smażone paluszki krabowe foto
3
Bułkę tartą wysypać na drugim talerzu i również obtoczyć paluszka
Krok 3 - Smażone paluszki krabowe foto
4
Smażyć na patelni ze wszystkich stron
Krok 4 - Smażone paluszki krabowe foto
5
Można podawać z sosem czosnkowym
Krok 5 - Smażone paluszki krabowe foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 15.11.2014 22:41
ciekawy przepis
Lucan 14.11.2014 18:46
polecam spróbować smażone tempurze!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak