smażone opieńki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • opieńki

  • cebula

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Opieńki myjemy obieramy . Na patelni smażymy aż wda się ze smaży pod koniec dodajemy cebule i smażymy aż się usmaży .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iknkirke 01.02.2012 17:17
mniam
iwona332 26.07.2011 21:10
super :)
IZABELA29 15.03.2011 14:18
smacznie
Kate131 17.01.2011 08:07
nie przepadam
agata1722 22.12.2010 20:24
super
IZABELA29 18.10.2010 11:39
JAK KAŻDE GRZYBKI PYCHA
jolajka 26.09.2010 08:12
opieńki coś pysznego, ale najlepsze są marynowane

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat