Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażone kiełbaski z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa chuda 30 dag
ogórek 1
cebula czerwona 1
liście sałaty 2
olej ryżowy

Przepis i sposób przygotowania na: Smażone kiełbaski z warzywami

Kiełbaskę wraz ze skórką pokroić w cienkie plasterki, usmażyć na gorącym oleju ryżowym (jest zdrowszy od tradycyjnego -nie wchłania tyle tłuszczu). Ogórka umyć i nieobranego pokroić w plasterki, cebulę obrać i również pokroić w cienkie plasterki. Na talerzu położyć liść sałaty. Ułożyć na nim gorące plasterki kiełbaski, udekorować ogóreczkiem oraz cebulką. Kiełbaski można podawać z ketchupem, musztardą oraz pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 04.08.2011 08:25
mniam
Wojtek8 02.12.2010 10:35
muszę takie zrobić
Izabela28 26.11.2010 12:13
Pyszne te kiełbaski:)
Leonka 23.11.2010 12:50
Bardzo apetyczne!
Mysiunia 22.10.2010 14:07
wyglada slicznie!
Katarzyna/kate1980 12.09.2010 22:44
super
rosik93 11.09.2010 21:12
pycha
Agnieszka172 11.09.2010 16:07
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak