Smażona wątroba wieprzowa

Smażona wątroba wieprzowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątroba wieprzowa

    1 kg
  • cebula biała

    3 szt
  • olej

  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątrobę przemyć.Pokroić w paski,doprawić przyprawą kucharek i pieprzem,obtaczać w bułce tartej.Smażyć na rozgrzanym oleju.Gdy wątroba będzie już usmażona dodać pokrojoną w piórka cebulę i dusić kilka minut.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewelina/bunia 12.10.2010 10:53
zdecydowanie wolę drobiową
ewelina/bunia 12.10.2010 10:53
zdecydowanie wolę drobiową
iwona332 23.09.2010 02:38
super
buksiak12 19.09.2010 16:52
super
Emilia22 17.09.2010 08:41
pychotka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat