Smażona panga

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • panga

    3 filety
  • sól

    do smaku
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Smażona panga foto
Filety z pangi pokroić na kawałki.posypać obficie przyprawa do ryb,przyprawić do smaku pieprzem czarnym i solą.
Krok 2 - Smażona panga foto
Rybę obtaczać w bułce tartej i smażyć na średnim ogniu z obu stron.
Krok 3 - Smażona panga foto
Ryba gotowa do podania.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 29.01.2013 21:46
kiedyś ją jadłam , teraz już nie robię jej
Margo1 29.01.2013 21:46
kiedyś ją jadłam , teraz już nie robię jej

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat