smażona miruna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miruna

    2 filety
  • mąka

    do obtoczenia
  • olej do smażenia

  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety miruny solimy, obtaczamy w mace i smazymy na rozgrzanym tluszczu z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ben-ka 03.05.2012 08:21
bardzo smaczna ryba też ją kupuję.
IZABELA29 02.05.2012 10:37
co to za rybka?
edyta44 09.10.2011 11:23
zapowiada sie pysznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat