Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona kiełbasa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska dowolna ilość
majeranek do smaku
sól do smaku
olej do smażenia
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona kiełbasa

Kiełbasę pokroić w plasterki. Rozgrzać patelnię z dodatkiem oleju. Na rozgrzaną patelnię wrzucić kiełbasę. Przyprawić solą, pieprzem i majerankiem do smaku. Smażyć, aż plasterki kiełbasy uzyskają złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁGORZATA108 20.02.2011 17:33
Bardzo lubię, szczególnie z mocną musztardą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak