Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona kapusta według Agi

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała
marchewka 2 sztuki
smalec 2 łyżki
kiełbasa zwyczajna 30 dag
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona kapusta według Agi

Kapustę obieramy z wierzchnich liści,wycinamy głąb i szatkujemy.Marchew obieramy i trzemy na tartce.Wszystko razem wkładamy do garnka,dodajemy smalec i smażymy,minimalnie podlewamy wodą.Często mieszamy,doprawiamy solą i pieprzem.Kiełbasę kroimy w kostkę i podsmażamy.Dodajemy do miękkiej kapusty.Pozwalamy się potrawie przegryżć na ogniu.Polecam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 23.07.2012 13:10
dobra kapustka
AGNIESZKA144 21.03.2012 17:14
pyszna
irenka 16.01.2012 13:48
smaczna,robię podobnie
owocówka 25.09.2011 06:56
pycha!
Kuchareczekjeden 24.09.2011 19:57
wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak