Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona flądra

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

flądra 1 szt
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 łyzeczka
pieprz do smaku
sól do smaku
mąka 2 łyzki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona flądra

Rybe czyścimy i osuszamy. Przyprawiamy solą i pieprzem. Panierujemy w mące z dodatkiem przyprawy do ryb, smazymy na oleju na rumiano z obu stron. Podajemy z pieczywem lub ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 27.12.2012 11:21
super
IZABELA29 30.04.2012 11:33
nie jadłam nigdy
Izabela28 30.12.2011 20:45
ale apetycznie wygląda ta rybka:)
Grażyna13 10.12.2011 18:45
W sklepie rybnym - Wielkopolska
pacpaw 10.12.2011 17:39
i znowu ta flądra. Gdzie Wy je kupujecie?
octo 10.12.2011 17:30
wspaniały obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak