Smażona feta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser feta

    0,5 kg
  • jajko

    2
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    100 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser Feta kroimy na 1,5-2cm kawałki, obtaczamy w ubitych jajkach, nastepnie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym, głębokim oleju przez kilka minut. Gotowe! :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bami 13.04.2011 22:21
Fety jeszcze w ten sposób nie przyrządzałam! :)
bami 13.04.2011 22:21
Fety jeszcze w ten sposób nie przyrządzałam! :)
Anita21 10.02.2011 16:34
ciekawe :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat