smarowidło kanapkowe z łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś w puszce lub wędzony

    150 g
  • jajka

    4 sztuki
  • majonez

    2 łyżki
  • rzodkiewki

    6 sztuk
  • ogórki konserwowe

    2 sztuki
  • koperek

  • sól

  • Pieprz czarny mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia rozdrobnić a jeśli używamy tego z puszki to należy go odsączyć z zalewy. Jajka ugotować na twardo i obrać. Jajka, łososia i majonez zblenderować na pastę. Ogórki i rzodkiewki pokroić w półplasterki, koperek posiekać. Wymieszać je z pastą i doprawić do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat