Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smarowidło jajeczne

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 5 szt
majonez 2 łyżki
szczypiorek pęczek
cebula dymka ze szczypiorkiem kilka
Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Smarowidło jajeczne

Szczypiorek i dymki drobno siekamy. Ugotowane jajka przekładamy do miski ,dodajemy majonez i widelcem rozdrabniamy. Dodajemy posiekany szczypiorek ,dymki wszystko dokładnie ze sobą łączymy. Do smaku doprawiamy przyprawą w płynie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata9 19.02.2015 13:20
Bardzo fajna pasta do chlebka, muszę taką też zrobić
Asik32 19.02.2015 12:54
fajny pomysł na posmarowanie kanapki!
Hrabina w kuchni 19.02.2015 12:10
Często robię taką pastę, jest bardzo smaczna :)
erym 19.02.2015 12:03
pieknie podane, przepis znany i lubiany przeze mnie :)
Monika-twin 19.02.2015 11:32
fajna pasta.
Kuchenka 19.02.2015 11:24
pomysłowe, podoba mi się
Malinka 19.02.2015 09:11
Dla mnie najlepsze do chlebka :)
Iwusia 18.02.2015 23:21
uwielbiam takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak