Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smalec z mięsem na kanapki Agatki

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

smalec 2 słoiki
cebula 3 sztuki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyżki
mięso mielone 300 g
czosnek 8 ząbki
pieprz 4 szczypty
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Smalec z mięsem na kanapki Agatki

Drobno pokrojoną cebulę smażymy razem z mięsem na kolor złoty dodając 3 łyżki oleju.Dodajemy już wytopiony smalec, a następnie podduszamy mięso około 10-15 min. dodajemy przyprawy. Przelewamy do pojemniczków
SMACZNEGO.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 02.04.2013 16:35
świetny taki smalec

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak