Przepis i sposób przygotowania na: Smalec z gotowanym schabem
Kroki postępowania
Na koniec dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojony schab. Zdjąć z ognia. wymieszać. Ostudzić, ponownie zamieszać i przełożyć do szczelnego słoika
słonina | 400 g |
schab | 300 g |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 zabki |
jabłka | 1 małe szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
pieprz | kilka ziaren |
sól i pieprz | do smaku |
majeranek | 1 lyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: