smalec mańka

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • słonina

    1 kg
  • cebula

    1 sz
  • czosnek

    2 ząbki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Słoninę kroimy drobno i gotujemy na małym ogniu. Po około godzinie do słoniny dorzucamy pokrojoną drobno cebulę,2 ząbki czosnku. Całość wlewamy do miseczki i wstawiamy do lodówki. Podajemy z solą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Norgiusz 26.04.2012 07:38
dobry
IKrakowianka 11.02.2012 00:35
super :)
anja3107 22.01.2012 13:33
super
magical66 17.12.2011 15:42
super
Ania67 03.12.2011 00:29
pyszny
barbara11561 24.11.2011 11:44
swojski pyszny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat