Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SMALEC DOMOWY P.G.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

słonina 1,5 kg
cebula 1 sztuka
kiełbasa zwyczajna 2 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: SMALEC DOMOWY P.G.

Słoninę pokroić w kosteczkę i wytopić w garnku. Kiełbasę i cebulę poszatkować, dodać do wytopionej słoniny.Wszystko wytapiać jeszcze ok 20 minut od czasu do czasu mieszając.

Ostudzony smalec przelać do słoików lub miseczki, tak, jak ja to zrobiłam:))

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fijolek91 18.05.2012 17:57
super
Justyna Jussstiii 20.12.2011 09:17
super
kriso 14.12.2011 21:50
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak