Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smaczna żółta fasolka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 kg
sól do smaku
masło 1/2 kostki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
czosnek 2 ząbki
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Smaczna żółta fasolka

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie do miękkości i odsączamy. Na patelni roztapiamy masło, dokładamy czosnek i bułkę tartą, wrzucamy naszą fasolkę i zioła. Mieszamy i jeśli potrzeba solimy. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 15.07.2014 13:20
z czosnkiem nie robiłam, wypróbuję
noninka77 14.07.2014 20:38
uwielbiam fasolkę :)
pestka 14.07.2014 20:24
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak