Przepis i sposób przygotowania na: Smaczna schabowa, czyli zupa gulaszowa
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
schab bez kości | 450 g |
fasola Jaś | 2/3 szklanki |
pieczarki | 250 g |
ziemniaki | 4-5 szt |
cebula | 1 szt |
ziele angielskie | 4-5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
oliwa | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2/3 łyżeczki |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1/2 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | 2/3 łyżeczki |
śmietana 12% | 3 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: