Składniki:
filet z dowolnej ryby | 30 dag |
ananas z puszki | 20 kostka |
sok ananasowy z puszki | 2 łyżki |
papryka czerwona | 0,5 szt |
sos sojowy | 3 łyżeczki |
cukier brązowy | 1 łyżeczka |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
ketchup łagodny | 2 łyżki |
filet z dowolnej ryby | 30 dag |
ananas z puszki | 20 kostka |
sok ananasowy z puszki | 2 łyżki |
papryka czerwona | 0,5 szt |
sos sojowy | 3 łyżeczki |
cukier brązowy | 1 łyżeczka |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
ketchup łagodny | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: