Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śliwki na patyczku

4.0
(28)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śliwki suszone 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: śliwki na patyczku

Śliwki opukać, chwilę namoczyć, odsączyć. Następnie każdą śliwkę owijamy plasterkiem boczku, spinamy wykałaczka. Wystarczy zrumienić w 200 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 07.10.2011 08:16
też lubię bardzo śliwki suszone
iza15 03.01.2011 15:12
o lubie
Magdalena80 16.10.2010 19:55
chyba pyszniutkie
magical66 24.09.2010 20:36
można spróbować
MAŁGORZATA108 17.09.2010 18:12
Wyjadłabym śliwki zanim bym pozawijała.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak