Przepis i sposób przygotowania na: Śliwki i brzoskwinie, czyli pucharek wart grzechu:)
Kroki postępowania
Deser przed podaniem schłodzić ok. 1 godz. w lodówce.
SMACZNEGO!
śliwki | 250 g |
cukier brązowy | 2 łyżki |
Cynamon mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
woda | 1/4 śzklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
brzoskwinie w puszce | 1 puszka |
syrop brzoskwiniowy | 1/2 szkalnki |
herbatniki | 70 g |
śmietana 30% | 1 szklanka |
cukier wanilinowy | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: