Składniki:
matiasy | 3 szt |
Cebulka złota marynowana Smak | 20 szt |
papryka marynowana | 5-7 dag |
grzyby marynowane | 10 dag |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
pieprz | |
szczypiorek | |
ogórek | 1 po meksykańsku |
ketchup | 1 łyżka |
matiasy | 3 szt |
Cebulka złota marynowana Smak | 20 szt |
papryka marynowana | 5-7 dag |
grzyby marynowane | 10 dag |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
pieprz | |
szczypiorek | |
ogórek | 1 po meksykańsku |
ketchup | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: