Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzik z koperkiem, ogórkiem i cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledz w occie 4 płaty
cebula 2
ogórek kiszony 2
koperek 2 łyżki
olej słonecznikowy 90 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzik z koperkiem, ogórkiem i cebulą

Marynowane płaty śledziowe kroję na kawałki. Zalewam olejem. Cebule obieram i kroję w kostkę. Dodaję do ryby. Ogórki kiszone kroję w malutką kostkę. Również dodaję do śledzi. Posypuję koperkiem. Mieszam i odstawiam do lodówki na 24 godziny. Następnego dnia gdy smaki przejdą śledzie są gotowe. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Halina14 03.06.2013 09:14
dobre śledziki
MAR3STA 08.03.2013 21:14
pyszna rybka
beniaminek 07.03.2013 21:33
fajne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak