śledzik z jabłkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matijasy

    3 sztuki
  • jabłko kwaśne

    2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • śmietana

    2 łyżki
  • majonez

    2 łyżki
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ŚLEDZIKA NAMOCZYĆ NA OKOŁO GODZINY W WODZIE LUB MLEKU, JABŁKA, CEBULĘ I ŚLEDZIKA POKROIĆ W KOSTKĘ, DODAĆ ŚMIETANĘ WYMIESZANA Z JOGURTEM. DOPRAWIĆ PIEPRZEM.WYMIESZAĆ.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agi0911 11.02.2016 07:32
dziękuję bardzo
pestka 10.02.2016 13:01
smaczna przystawka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat