Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzik po domowemu.

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie 4 płaty średnie
oliwa 3 łyżki
papryka czerwona 1/2 szt
cebula 1 szt
ogórek kiszony 2 szt
pieprz
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzik po domowemu.

Śledzie kroimy na mniejsze kawałki. Cebulę, paprykę, ogórek kroimy w kostkę, solimy, wlewamy oliwę, mieszamy i zostawiamy na 15 minut. Następnie łączymy z płatami śledziowymi i doprawiamy do smaku. Najlepsze na drugi dzień.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzut 06.04.2015 13:43
super przepis.
Konczi 06.04.2015 13:41
smaczny śledzik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak