Przepis i sposób przygotowania na: śledzie z pieczarkami
Kroki postępowania
najlepsze są po 2-3 dniach.
SMACZNEGO !!
płaty śledziowe | 5 szt |
pieczarki | 20 dkg |
cebula | 1 duża |
olej | 1 szklanka |
ocet winny | 1/3 szklanki |
majeranek | |
czosnek | 5 ząbków |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | kilka sztuk |
woda | 1 szlanka |
sól | 1/2 łyżeczki |
cukier | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: