Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŚLEDZIE Z MUSZTARDĄ P.G.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matiasy 5 sztuka
Musztarda miodowa Prymat
cebula
pieprz do smaku
olej

Przepis i sposób przygotowania na: ŚLEDZIE Z MUSZTARDĄ P.G.

Matiasy opłukać pod wodą, namoczyć ok 1 godziny w wodzie. Odsączyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Każdego posmarować z obu stron musztardą.Znów odstawić na godzinę.

Cebulę pokroić w piórka.(dowolną ilość)

Śledzie pokroić w paski, doprawić pieprzem, delikatnie wymieszać i zalać olejem.



Pozostawić na noc w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak