Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie z czerwoną fasolką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet śledziowe 10 szt.
ogórki kiszone 3-4 szt
cebula 1 szt.
szczypior
fasola czerwona 2 puszki
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie z czerwoną fasolką

Pokroić w dość drobną kostkę 10 filetów śledzia i 3- 4 nieduże ogórki kiszone, dodać posiekaną cebulę i ewentualnie garść szczypioru, do tego wrzucić 2 puszki fasoli czerwonej (odsączonej) i 3-4 łyżki majonezu
. Wszystko wymieszać, doprawić pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak