Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie w śmietanie z koperkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

płaty śledziowe solone 4 sztuki
cebula 1 sztuka
koperek 1/2 peczka
śmietana 2 łyżki
pieprz kolorowy 1/3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie w śmietanie z koperkiem

śledzie namoczyć najlepiej na noc w mleku lub wodzie, cebulę pokroić i sparzyć, koperek posiekać.
Śledzie pokroić, wymieszać z cebulą i koperkiem, dodać świeżo zmielony pieprz, zalać śmietaną i odstawić na kilka godzin do przegryzienia smaków.
mój mąż uwielbia takie śledzie z ziemniakami w mundurkach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 04.06.2011 10:04
świetny przepis
Sylwia88 04.06.2011 09:58
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak