Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w śmietanie
Śledzie i cebulą osączyć z zalewy, dodać resztę cebuli, śmietanę i majonez. Doprawić i wymieszać. Odstawić do lodówki do przegryzienia. Smacznego :)
matiasy | 5-6 szt |
cebula | 4 szt |
śmietana 12% | 200 ml |
majonez | 2 łyżki |
sól i pieprz |
ocet | 1/2 szkl |
woda | 2 szkl |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 1 szt |
pieprz | 10 ziaren |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: