Śledzie w oliwie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matiasy

    60 dkg
  • oliwa

    125 ml
  • ziele angielskie

    3 ziarnka
  • pieprz

    3 ziarnka
  • liść laurowy

    2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Matiasy namoczyć na kilka godzin w wodzie. Po tym czasie pokroić na kawałki, włożyć do miski i zalać oliwą, dodać przyprawy. Podawać po kilku dniach z drobno posiekaną cebulką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Motorek 25.11.2011 10:46
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat