Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w oleju z cebulką i fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe marynowane 2
cebula 1
olej roślinny 5 łyżek
Kolendra cała Prymat
fasola czerwona z puszki 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w oleju z cebulką i fasolką

Filety kroimy na pół, wzdłuż. Następnie każdy pasek zwijamy w rulonik. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Zalewamy olejem, dodajemy kolendrę i łyżeczkę fasoli czerwonej. Na wierzch kładziemy ruloniki śledziowe tak aby były zanurzone w oleju. Odstawiamy w chłodne miejsce na 3 godziny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 15.07.2012 22:11
z fasolą nie robiłam,warto wypróbować:)
Myszka75 17.04.2012 20:44
nie jadłam , ale koniecznie muszę spróbować:)
bami 24.03.2012 22:21
Śledzie z fasolką? Intrygujące ;)
Ewa111 13.12.2011 19:50
śledzie lubię i fasolkę też
BernadettaP 23.11.2011 08:03
ślinka mi cieknie na ich widok...
kuklik 30.05.2011 12:05
wypróbuję
Iwona51
Iwona51 17.02.2011 10:03
pycha
Izabela/bella81 03.12.2010 14:49
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak