Śledzie w oleju

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    3 sztuki
  • ogóki kiszone

    4 sztuki
  • filety śledziowe

    2 w oleju
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule kroimy w piórka, ogórki w kostkę, a filety śledziowe kroimy w średnie plastry. Wszystko wrzucamy do miski, przyprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na 60 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat