Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie pod pierzynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe 1\\2 kg
ser żółty 200 g
cebula 2
majonez
koperek
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie pod pierzynką

Śledzie pokroić na kawałki zalać wodą i odstawić na pół godziny. Jajka pokroić drobniutko, cebulkę posiekać , ser żółty zetrzeć na tartce . Wyjmujemy salaterkę i układamy najpierw śledzie , potem jajka cebulę i ser żółty najlepiej aby był twardy , na wierzchu posmarować możemy ładnie majonezem i posypmy koperkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 10.11.2012 16:56
smaczne
magmonika1995 10.05.2012 21:36
super
aginaa 27.06.2011 17:20
na pewno dobre :)
suzana 27.06.2011 16:52
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak