Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie domowej roboty

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebule 3
oliwa 1/2 szklanki
pieprz szczypta
ocet
śledzie 1 (słone)

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie domowej roboty

Z śledzi zdejmujemy skórkę, i odfiletujemy z ości. Wkładamy do garnka na to obraną i pokrojoną w talarki cebulę,dodajemy trochę oleju,octu i pieprzu.Następnie kładziemy taką sama warstwę.Przykrywamy garnek.Odstawiamy w chłodne miejsce na dwa dni.Po dwóch dniach możemy się zajadać śledziami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 20.07.2012 17:42
Robie w grudniu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak