Śledź w oleju

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matyjasy

    5 szt.
  • cebula

    1 szt.
  • ogórek kiszony

    3 szt.
  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Matyjasy wymoczyć w wodzie, ale by nie straciły słonego posmaku, kroimy w poprzek , ogórka w plasterki i cebulę również wymieszać , przyprawić i zaleć olejem. Na nastepny dzień gotowe do spożycia.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pacpaw 21.03.2012 08:00
ekstra
IZABELA29 18.04.2011 10:33
tak lubię
Izabela/bella81 02.10.2010 22:19
Lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat